VA INVITAM LA A DOUA EDITIE A CONGRESULUI NATIONAL DE CERCETARE CLINICA DIN ROMANIA - CNCCR 2017. UN EVENIMENT DEDICAT PROFESIONISTILOR IN CERCETARE CLINICA. CONGRESUL FACILITEAZA PREZENTA AUTORITATILOR SI EXPERTILOR IN CERCETARE CLINICA, INCLUSIV A LIDERILOR DE OPINIE IN MULTIPLE ARII TERAPEUTICE.

TERMENI SI CONDITII

Termeni si conditii ("Termenii")

Ultima actualizare: 22-12-2015

Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii ("Termeni", "Termeni si Conditii") inainte de a utiliza site-ul http://www.cnccr.ro ("Serviciul"), operat de HMI Health Media International.

Accesul la si utilizarea serviciului este conditionata de acceptarea si respectarea acestor termeni. Acesti Termeni se aplica tuturor vizitatorilor, utilizatoriilor si altor persoane care acceseaza sau utilizeaza acest serviciu.

Prin accesarea sau utilizarea acestui serviciu sunteti de acord sa respectati acesti termeni. Daca nu sunteti de acord cu orice parte a termenilor, atunci nu puteti accesa acest serviciu.

Directori care participa

Sunteti de acord sa ne trimiteti in scris numele si detaliile directorilor care participa, cu profil si imagine, cu 4 saptamani inainte de inceperea evenimentului. Puteti schimba directorii alesi in scris cu pana la 2 saptamani inainte de inceperea evenimentului. Numai acei directori care au fost inregistrati oficial vor participa la eveniment. Neprezentarea oricaruia dintre directori nu va fi supusa la rambursarea vreunei taxe de la HMI.

Garantati si reprezentati catre HMI ca informatiile furnizate in catalog nu conțin nimic ce este fals, defaimator, sau inselator sau care incalca drepturile de proprietate intelectuala sau orice lege sau reglementare aplicabila. Sunteti de acord sa despagubiti si sa afirmati nevinovatia HMI si a oricarui dintre angajatii nostri din toate revendicarile, obligatiile, cheltuielile, pierderile, daunele sau costurile suferite sau suportate, in fiecare caz, rezultate din orice incalcare a drepturilor tertilor, sau orice incalcare a oricarui dintre acesti termeni si conditii. Directorii dvs. vor fi responsabili pentru propriile asigurari, vaccinari si vize (atunci cand este cazul). Directorii dvs. vor fi responsabili pentru propriile aranjamente de calatorie si de cazare si costurile asociate acestora.

Plata

Taxele totale specificate in Acordul pe care il semnati cu HMI si pe factura pot fi supuse taxei pe valoarea adaugata (TVA).

Sunteti de acord sa ne trimiteti numarul de TVA pentru a verifica daca TVA-ul se aplica sau nu la costul pachetului. După ce HMI si dvs. ati fost de acord cu pachetul pe care il doriti, HMI va emite o factura. Vi se cere sa prezentati plata integrala a facturii, in cel mult 10 zile de la data facturii. Confirmarea participarii dvs. nu va fi eliberata decat dupa ce suma contractuala totala a fost primita.

Anulare

Daca vor avea loc anulari cu mai mult de 30 de zile inainte de inceputul evenimentului, ar putea fi supuse unei taxe de anulare de 30%. Anularile primite cu 30 de zile sau mai putin pana la inceputul evenimentului pot fi supuse unei taxe de anulare de 100%. Toate cererile de anulare trebuie sa ne fie trimise in scris. Daca suntem de acord cu anularea dvs. atunci toate taxele de anulare sunt platite in termen de 30 de zile de la acceptarea de anulare in scris de catre noi.

In cazul in care directorul dvs. nu poate fi disponibil din orice motiv, aveti dreptul de a trimite un alt director la acest eveniment, printr- o confirmare scrisa si, in acest caz, daca o alta persoana va fi confirmata ca inlocuitor, nu se va aplica nici o taxa de anulare.

General

Tu, directorul/directorii dvs. sau agentii dvs. nu puteti inceta, transfera sau atribui oricare dintre drepturile si obligatiile acestui acord (in intregime sau partial) fara acordul prealabil al HMI. Nerespectarea de catre dumneavoastra in furnizarea materialelor de publicitate si branding necesare in forma specificata de HMI si pana la termenul limita indicat de noi nu va afecta obligatiile de plata prezentate mai sus.

Legea romana reglementeaza acest acord si fiecare parte este de acord ca instantele din Bucuresti vor rezolva orice dispute care decurg din sau in legatura cu acest acord. Modificari la acest acord se pot face numai in scris. HMI nu garantează contracte daca participati la acest eveniment. Prin acest eveniment, HMI faciliteaza doar retelele in scopul de a dezvolta colaborari intre beneficiari si furnizori sau prestatori de servicii.

Limba

Limba Evenimentului si Acordului este Romana.

Protectia si confidentialitatea datelor

HMI confirma ca va trata informațiile dvs. cu incredere si le va folosi numai in scopul acestui eveniment. Cu toate acestea, se intelege de catre ambele parti ca informatiile referitoare la compania dumneavoastra si directorii ei nu pot fi tratate ca fiind confidentiale, atat timp cat scopul lor este de a fi publicate in catalogul de conferinte sau oricare alte materiale publicitate ale evenimentului.

0

locuri

ramase pentru inscrierea gratuita a Medicilor rezidenti din sistemul sanitar.


Registration
Request Information
Sponsorship Opportunities
Newsletter